Saltear al contenido principal
Mail Boxes ETC Airport Renova El Patrocini Amb El Pratenc AA

Mail Boxes ETC Airport renova el patrocini amb el Pratenc AA

El grup Mail Boxes ETC El Prat ha tornat a renovar l’acord de patrocini amb el Pratenc Associació d’Atletisme. Per tercer any consecutiu, la nostra empresa aporta una quantitat econòmica per afavorir la pràctica esportiva d’una entitat amb més de 160 atletes. Mail Boxes ETC seguirà sent patrocinador principal del Pratenc AA. El gerent del grup Mail Boxes ETC El Prat, David Pugès, ha remarcat la importància que té per a l’empresa el fet d’apostar per l’esport local: “Sempre creiem que s’ha d’ajudar a l’esport més proper que tenim a l’empresa. L’atletisme manté una llarga tradició al Prat i el més important l’Escola d’Atletisme no són els resultats, sinó tots els infants que practiquen l’atletisme en aquest club i els seus entrenadors, pares, mares i directius, que els ajuden constantment en la seva formació com a esportistes i com a persones.”

Patricia Galdames, presidenta del Pratenc AA i David Pugès, director de Mail Boxes ETC Airport

 

Mail Boxes ETC Airport aposta per l’esport proper als centres on treballa i manté acords amb diverses entitats esportives i també realitza activitats amb els seus treballadors per fomentar la pràctica esportiva a l’empresa.

Sobre Mail Boxes ETC Airport

Creada el 2002, la franquícia de Mail Boxes ETC Airport disposa de cinc centres. A més del de Prat de Llobregat, també té presència a Viladecans, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Alcobendas. El grup ofereix un servei global a les empreses amb les divisions MBE Express, de transport internacional i nacional, i MBE Graphic, especialitzada en impressió en tots els formats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba