Saltear al contenido principal
MBE El Prat Compra Els Centres De Rubí I Sant Cugat Del Vallès

MBE El Prat compra els centres de Rubí i Sant Cugat del Vallès

El grup DAOS, propietari de les franquícies de Mail Boxes ETC El Prat, Viladecans i Alcobendas ha formalitzat l’adquisició de les franquícies de Rubí i Sant Cugat del Vallès. El grup planejava, des de feia temps, l’expansió de les franquícies cap a la zona del  Vallès Occidental. Precisament, aquests dos centres completen la presència del grup en els pols logístics més importants, el sud del Baix Llobregat i la zona del Vallès, i el nord de la ciutat de Madrid.

MBE Rubí

Nous reptes per a l’empresa

El grup DAOS ja ha anunciat que mantindrà la plantilla dels centres de Sant Cugat del Vallès i Rubí (10 treballadors) i que incorporarà nous membres a aquests equips de treball. En paraules del gerent del grup DAOS, David Pugès: “Per Daos siginifica un gran pas. Molts dels nostres clients i empreses a les que prestem serveis estan ubicades en aquesta zona. Seguim apostant per un creixement sostingut de les nostres franquícies”.

Un dels principals centres mundials de MBE

El grup DAOS va ser fundat l’any 2002 per David Pugès al Prat de Llobregat. Des de llavors, ha anat fent realitat un projecte d’expansió que ha seguit cap a Viladecans, Alcobendas i ara amb els establiments de Sant Cugat del Vallès i Rubí. El grup DAOS està format per 40 treballadors i orienta la seva activitat econòmica cap a la logística, els enviaments directes internacionals, i  la gràfica en petit i gran format.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba